VEČERNO LIČENJE

SVEČANO IN VEČERNO LIČENJE

Večerni makeup z airbrushem. (Foto: Andraž Gregorič)

Svečana priložnost je običajno dogodek na katerem želimo biti še posebej urejene in k celostnemu videzu veliko doda tudi profesionalen makeup.

Večerno ličenje je prilagojeno glede na osebni stil in želje ter na vrsto dogodka (udeležitev poroke ali zabave, praznovanje, maturantski ples, valeta…).

Zaupajte mi svoje želje glede make up-a, ki bo dopolnil vaš videz. Za svečano ličenje se oči običajno poudari v temnejši oziroma intenzivnejši barvi, lahko so dodane tudi bleščice, eyeliner, umetne trepalnice in drugi dodatki. Na ustnicah je črtalo v kombinaciji s šminko v izbrani barvi. Ključnega pomena pa je lepa in obstojna puder podlaga. Za svečani makeup uporabljam dolgoobstojne pudre, ki jih nanašam z napravo imenovano airbrush. Rezultat je lahkoten občutek, naraven videz in enakomerna polt.

Svečano ličenje. (Foto: Andraž Gregorič)

Cena za večerno ličenje (maturantski makeup, ličenje za valeto, praznovanje, udeležitev poroke ali zabave…) je 60 eur.

Privoščite si novo izkušnjo in se prepustite mojim izkušenim rokam. Makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času v studiu v Domžalah, na domu ali drugi želeni lokaciji.

Vas zanima kako si lahko sami ustvarite večerni makeup? Vabljeni k ogledu strani individualni tečaj ličenja.

Večerno ličenje. (Foto: Andraž Gregorič)

Vabljene, da stopite v stik z mano:

  • Telefon

+386 40 607 724

  • E-mail

info@urskagroselj.com

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.