POROČNO LIČENJE

Vsaka nevesta se želi na poročni dan počutiti in izgledati čudovito. Del njenega celotnega videza je tudi poročni makeup, ki ostane brezhiben do jutranjih ur.

Poročno ličenje prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Pri svojem delu uporabljam profesionalne izdelke, ki so kakovostni, dolgo obstojni in preizkušeni.

Vabljeni k ogledu moje spletne strani.

Rezervacije za poročno sezono 2024 sprejemam na:

 • email: info@urskagroselj.com

 • telefon: +386 40 607 724

Ličenje za poroko. (Foto: Andraž Gregorič)

POROČNO LIČENJE Z AIRBRUSHEM

Ne glede na to ali se boste odločili za nežno ličenje ali pa za drzno šminko, najpomembnejša je dobra podlaga - sijoča in enakomerna polt.

Za ličenje uporabljam visokokakovostne pudre, ki jih nanašam z napravo imenovano airbrush, ki puder v zelo tankem sloju razprši po obrazu in nudi lahkoten občutek na koži.

Airbrush makeup nudi:

 • prekrivnost
 • obstojnost 12-18 ur
 • minimalen nanos ličil
 • naraven in svež videz
 • ne pušča madežev na oblačilih
 • enakomeren ten

Prihranite si stres in dragocen čas na ta pomemben dan, ter se prepustite mojim izkušenim rokam. Makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na poroko. Nudim ličenje v studiu v Domžalah, na domu ali poročni lokaciji.

Cena za poročno ličenje je 80 eur.

Ličenje na poročni dan. (Foto: Andraž Gregorič)

POSKUSNO LIČENJE PRED POROKO

Poskusno ličenje pred poroko je priložnost, da se v miru pogovoriva o vašem poročnem videzu in preizkusiva primerno intenzivnost makeup-a. Ustvarila vam bom make-up, kot ga lahko pričakujete na poročni dan.

Svetovala vam bom glede nege kože, ki je ključ do popolnega makeup-a. Poleg tega, pa se bova prepričali ali vam kozmetika in ličila, ki jih uporabljam, odgovarjajo. Na ta način se izognete morebitni alergijski reakciji kože na dan poroke.

Cena za poskusno ličenje pred poroko je 80 eur.

Poskusni makeup za poroko. (Foto: Andraž Gregorič)

LIČENJE GOSTOV NA POROKI

Poleg neveste se na dan poroke velikokrat za profesionalno ličenje odločijo tudi nevestina ali ženinova priča, družice, mama, sestre in prijateljice. Ličenje prilagodim vsaki posameznici posebej. Osnovno ličenje nudim tudi za moške.

Cena za ženski svečani makeup je 60 eur/osebo in moški makeup 20 eur/osebo.

Vabljeni k ogledu galerije Ličenje za posebne priložnosti.

Ličenje za moške. (Foto: Andraž Gregorič)

CELODNEVNI NAJEM VIZAŽISTKE

Poročni dan je sestavljen iz nepozabnih trenutkov, kjer vsak detajl šteje. Na ta dan, boste v središču pozornosti svojega izbranca in svatov, profesionalni fotograf pa bo v vaši neposredni bližini v objektiv lovil neprecenljive spomine.

Da bo vaš izgled popoln na vsakem koraku vašega poročnega dne, je del moje ponudbe tudi možnost celodnevnega najema mojih storitev - od ličenja, do izvajanja korekcij make up-a in frizure, skozi celoten dan. Pošljite povpraševanje na info@urskagroselj.com in sestavila bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Airbrush ličenje za popoln videz neveste.

LIČENJE ZA POROKO - POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja na temo ličenje za poroko:

1. KAKŠEN POROČNI MAKEUP JE PRAVI ZAME?

Klasičen make up za poroko bi lahko opisali z naslednjimi besedami: naravno, nežno in predvsem obstojno. Namen je poudariti naravno lepoto – brezhibna podlaga, nežno senčenje obraza, poudarjene oči v zemeljskih barvah in neizstopajoča šminka na ustnicah.

Seveda, pa vedno prilagodim ličenje vsaki nevesti posebej, glede na njene navade ličenja in želje. Nekatere neveste se odločijo za bolj poudarjene oči ali za šminko v intenzivnejši barvi. Če ste vajene nositi rdečo šminko in je to vaš stil, potem je to morda pravi izgled tudi za vaš poročni make up. Odsvetujem pa uporabo intenzivnejših barv, v kolikor tega niste vajene.

Dobra priložnost za preizkušanje različnih možnosti je poskusni make up pred poroko. Takrat ugotoviva kaj vam najbolj ustreza, da boste na svoj poročni dan izgledali in se počutili najbolje.

Poročno ličenje z dolgoobstojnimi pudri. (Foto: Andraž Gregorič)

2. KAKO PRIPRAVITI KOŽO NA LIČENJE?

Da bo vaša koža sijoča in napeta, makeup pa obstojen, vam svetujem da:

 • Vsakodnevno skrbite za pravilno nego kože. Zjutraj in zvečer uporabite tonik in vlažilno/hranljivo kremo. Pred spanjem vedno odstranite vsa ličila. Enkrat tedensko naredite piling obraza in nanesite masko.
 • Najkasneje mesec dni pred poroko obiščete kozmetični salon. Profesionalna nega obraza lahko zelo izboljša različna stanja kože (zamašene pore, akne, drobne brazgotine, hiperpigmentacija,...). Zelo priporočam tudi masažo obraza, saj izboljšuje kožni tonus in pripomore k sproščanju napetosti in pretoku energije.
 • Oblikovanje obrvi in odstranjevanje dlačic na obrazu prepustite strokovnjaku, teden dni ali več pred poroko. Na dan poroke si dlačic ne pulite ali voskajte.
 • Pijte zadostno količino vode (2 - 3l vode na dan).
 • Zmanjšajte uživanje sladkorja ali pa se mu odpovejte. V samo nekaj dneh se stanje kože lahko zelo izboljša.
 • Dan pred poroko, si naredite nežen piling obraza in nato nanestite vlažilno masko. Nego zaključite s tonikom in vlažilno kremo.
 • Naspite se.

3. NUDITE LIČENJE NA DOMU ALI LOKACIJI?

Ličenje vam lahko uredim v studiu (Domžale), lahko pa se dogovoriva tudi za ličenje na domu ali poročni lokaciji. Ne glede na vaš kraj bivanja ali poročno lokacijo (Primorska, Gorenjska, Štajerska, Dolenjska...), mi razdalja ne predstavlja nobene ovire.

Poročni makeup na lokaciji. (Foto: Andraž Gregorič)

Stopite v stik z mano. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam glede poročnega make up-a.

 • email: info@urskagroselj.com
 • telefon: +386 40 607 724
S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Se zanimate tudi za profesionalno fotografiranje poroke?

Vabljeni k ogledu strani poročnega fotografa Andraža Gregoriča.

Make up za poroko v airbrush tehniki. (Foto: Andraž Gregorič)
Foto: Andraž Gregorič
Profesionalno ličenje za poroko. (Foto: Andraž Gregorič)
Profesionalen poročni make up. (Foto: Andraž Gregorič)
Naraven poročni make up. (Foto: Andraž Gregorič)
Profesionalni poročni make up. (Foto: Andraž Gregorič)
Nežen poročni makeup. (Foto: Andraž Gregorič)
Foto: Andraž Gregorič