POROČNO LIČENJE

Vsaka nevesta se želi na poročni dan počutiti in izgledati čudovito. Del njenega celotnega videza je tudi poročni makeup, ki ostane brezhiben do jutranjih ur.

Poročno ličenje prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Pri svojem delu uporabljam profesionalne izdelke, ki so kakovostni, dolgo obstojni in preizkušeni.

Poročno ličenje v airbrush tehniki. (Foto: Andraž Gregorič)

POROČNO LIČENJE Z AIRBRUSHEM

Ne glede na to ali se boste odločili za nežno poročno ličenje ali pa za drzno šminko, najpomembnejša je sijoča in enakomerna polt.

Za poročno ličenje uporabljam visokokakovostne pudre, ki jih nanašam z napravo imenovano airbrush, ki puder v zelo tankem sloju razprši po obrazu in nudi lahkoten občutek na koži.

Airbrush makeup nudi:

  • prekrivnost
  • obstojnost 12-18 ur
  • minimalen nanos ličil
  • naraven in svež videz
  • ne pušča madežev na oblačilih
  • enakomeren ten
Airbrush poročno ličenje za popoln videz neveste.

Prihranite si stres in dragocen čas na ta pomemben dan, ter se prepustite mojim izkušenim rokam. Poročni makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na poroko. Pridem lahko na vaš dom ali drugo željeno lokacijo.

Cena za poročno ličenje je 60 eur.

POSKUSNO POROČNO LIČENJE

Poskusno poročno ličenje je priložnost, da se v miru pogovoriva o vašem poročnem videzu in preizkusiva primerno intenzivnost makeup-a. Na poročni dan boste tako točno vedeli, kaj lahko pričakujete. Svetovala vam bom tudi glede nege kože, saj je le ta ključ do popolnega makeup-a. Poskusno poročno ličenje je možnost, da preveriva, če vam kozmetika in ličila, ki jih uporabljam, odgovarjajo. Na ta način se izognete morebitni alergijski reakciji kože na dan poroke.

Poskusno poročno ličenje.

Cena za poskusno poročno ličenje je 50 eur.

LIČENJE GOSTOV NA POROKI

Poleg neveste se na dan poroke velikokrat za profesionalno ličenje odločijo tudi nevestina ali ženinova priča, družice, mama, sestre in prijateljice. Ličenje prilagodim vsaki posameznici posebej. V kolikor se bosta poleg neveste za ličenje odločili še vsaj dve osebi, dobite popust.

Cena za dnevno večerni makeup je 50 eur na osebo.

PAKETEK IZBRANIH LIČIL

Na vašo željo lahko sestavim paketek izbranih ličil, s katerimi boste preko poročnega dne poskrbeli za mini korekcije. V paketku se ponavadi nahajajo korektor, šminka, lip gloss in matirni lističi – osnovna ličila s katerimi boste hitro osvežili poročni makeup.