POROČNO LIČENJE

Vsaka nevesta se želi na poročni dan počutiti in izgledati čudovito. Del njenega celotnega videza je tudi poročni makeup, ki ostane brezhiben do jutranjih ur.

Poročno ličenje prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Pri svojem delu uporabljam profesionalne izdelke, ki so kakovostni, dolgo obstojni in preizkušeni.

Vabljeni k ogledu moje spletne strani.

Rezervacije za poročno sezono 2021 sprejemam na:

 • email: info@urskagroselj.com

 • telefon: +386 40 607 724

Poročno ličenje v airbrush tehniki. (Foto: Andraž Gregorič)

POROČNO LIČENJE Z AIRBRUSHEM

Ne glede na to ali se boste odločili za nežno ličenje ali pa za drzno šminko, najpomembnejša je sijoča in enakomerna polt.

Za ličenje uporabljam visokokakovostne pudre, ki jih nanašam z napravo imenovano airbrush, ki puder v zelo tankem sloju razprši po obrazu in nudi lahkoten občutek na koži.

Airbrush makeup nudi:

 • prekrivnost
 • obstojnost 12-18 ur
 • minimalen nanos ličil
 • naraven in svež videz
 • ne pušča madežev na oblačilih
 • enakomeren ten

Prihranite si stres in dragocen čas na ta pomemben dan, ter se prepustite mojim izkušenim rokam. Poročni makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na poroko. Nudim ličenje na domu ali poročni lokaciji.

Cena za poročno ličenje je 60 eur.

Airbrush ličenje za popoln videz neveste.

POSKUSNO LIČENJE PRED POROKO

Poskusno ličenje pred poroko je priložnost, da se v miru pogovoriva o vašem poročnem videzu in preizkusiva primerno intenzivnost makeup-a. Na poročni dan boste tako točno vedeli, kaj lahko pričakujete.

Svetovala vam bom glede nege kože, ki je ključ do popolnega makeup-a. Poleg tega, pa se bova prepričali ali vam kozmetika in ličila, ki jih uporabljam, odgovarjajo. Na ta način se izognete morebitni alergijski reakciji kože na dan poroke.

Cena za poskusno ličenje pred poroko je 50 eur.

Poskusno poročno ličenje.

LIČENJE GOSTOV NA POROKI

Poleg neveste se na dan poroke velikokrat za profesionalno ličenje odločijo tudi nevestina ali ženinova priča, družice, mama, sestre in prijateljice. Ličenje prilagodim vsaki posameznici posebej. V kolikor se bosta poleg neveste za ličenje odločili še vsaj dve osebi, dobite popust.

Cena za dnevno večerni makeup je 50 eur na osebo.

Vabljeni k ogledu galerije Ličenje za posebne priložnosti.

PAKETEK IZBRANIH LIČIL

Na vašo željo lahko sestavim paketek izbranih ličil, s katerimi boste preko poročnega dne poskrbeli za mini korekcije. V paketku se ponavadi nahajajo korektor, šminka, lip gloss in matirni lističi – osnovna ličila s katerimi boste hitro osvežili makeup.

Ličenje na poročni dan.

LIČENJE ZA POROKO - POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja na temo ličenje za poroko:

1. KAKŠNI SO TRENDI POROČNEGA LIČENJA 2021?

Glavni trend letošnje sezone je svež in sijoč videz kože. Obraz je nežno zasenčen, poudarek je na sijaju. Pozornost je usmerjena na oči, ki so mehko zasenčene v nevtralno sivo rjavih odtenkih in z dodatkom sijaja. Na vekah, licih in ustnicah je pridih rožnate ali breskve. Lip gloss. Za bolj drzne pa smokey eyes, črtalo za oči (črno, modro, vijola) ali rdeče ustnice.

2. KAKŠEN POROČNI MAKEUP JE PRAVI ZAME?

Klasičen poročni makeup bi lahko opisali z naslednjimi besedami: naravno, nežno in predvsem obstojno. Namen je poudariti naravno lepoto – brezhibna podlaga, nežno senčenje obraza, poudarjene oči v zemeljskih barvah in neizstopajoča šminka na ustnicah.

Seveda, pa vedno prilagodim ličenje vsaki nevesti posebej, glede na njene navade ličenja in želje. Nekatere neveste se odločijo za poudarjene oči s črtalom ali za šminko v intenzivnejši barvi. Če ste vajene nositi rdečo šminko in je to vaš stil, potem je to morda pravi izgled tudi za vaš poročni make up. Odsvetujem pa uporabo intenzivnejših barv, v kolikor tega niste vajene.

Odlična priložnost za preizkušanje različnih možnosti je poskusno ličenje pred poroko. Takrat ugotoviva kaj vam najbolj ustreza, da boste na svoj poročni dan izgledali in se počutili najbolje.

3. KAKO PRIPRAVITI KOŽO NA LIČENJE?

Da bo vaša koža sijoča in napeta, makeup pa obstojen, vam svetujem da:

 • Vsakodnevno skrbite za pravilno nego kože. Zjutraj in zvečer uporabite tonik in vlažilno/hranljivo kremo. Pred spanjem vedno odstranite vsa ličila. Enkrat tedensko naredite piling obraza in nanesite masko.
 • Najkasneje mesec dni pred poroko obiščete kozmetični salon. Profesionalna nega obraza in diamantni piling lahko zelo izboljšata različna stanja kože (zamašene pore, akne, drobne brazgotine, hiperpigmentacija,...). Zelo priporočam tudi masažo obraza, saj izboljšuje kožni tonus in pripomore k sproščanju napetosti in pretoku energije.
 • Oblikovanje obrvi in odstranjevanje dlačic na obrazu prepustite strokovnjaku, teden dni ali več pred poroko. Na dan poroke si dlačic ne pulite ali voskajte.
 • Pijte zadostno količino vode (2 - 3l vode na dan).
 • Zmanjšajte uživanje sladkorja ali pa se mu odpovejte. V samo nekaj dneh se stanje kože lahko zelo izboljša.
 • Dan pred poroko, si naredite nežen piling obraza in nato nanestite vlažilno masko. Nego zaključite s tonikom in vlažilno kremo.
 • Naspite se.

4. NUDITE LIČENJE NA DOMU ALI LOKACIJI?

Ličenje vam lahko uredim v studiu (Domžale), lahko pa se dogovoriva tudi za ličenje na domu ali poročni lokaciji. Ne glede na vaš kraj bivanja ali poročno lokacijo (Primorska, Gorenjska, Štajerska, Dolenjska...), mi razdalja ne predstavlja nobene ovire.

Stopite v stik z mano. Z veseljem bom prisluhnila vašim željam glede poročnega make up-a.

 • email: info@urskagroselj.com
 • telefon: +386 40 607 724
S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Se zanimate tudi za profesionalno fotografiranje poroke?

Vabljeni k ogledu strani poročnega fotografa Andraža Gregoriča.