POROČNI MAKEUP

Naj bo vaš poročni makeup takšen, kot ste si vedno želeli – brezhiben do jutranjih ur.

Poročni makeup prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Uporabljam profesionalne izdelke, ki obljubljajo kakovost in so dolgo obstojni. Moj cilj je, da se boste na poročni dan počutili in izgledali čudovito.

Poročno ličenje v airbrush tehniki. (Foto: Andraž Gregorič)

Ne glede na to ali se boste odločili za nežen poročni makeup ali pa za drzno šminko, najpomembnejša je sijoča in enakomerna polt.

AIRBRUSH MAKEUP

Za poročni makeup uporabljam visokokakovostne pudre, ki jih nanašam z napravo imenovano airbrush, ki puder v zelo tankem sloju razprši po obrazu in nudi lahkoten občutek na koži.

Airbrush makeup nudi:

  • prekrivnost
  • obstojnost 12-18 ur
  • minimalen nanos ličil
  • naraven in svež videz
  • ne pušča madežev na oblačilih
  • enakomeren ten
Airbrush makeup za popoln videz neveste.

Razmišljate o tem, da bi se za poročni dan naličili sami? Prihranite si stres in se raje prepustite mojim izkušenim rokam. Poročni makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na ta pomemben dan. Pridem lahko na vaš dom ali drugo željeno lokacijo.

Cena za poročni make up je 60 eur.

POSKUSNI MAKEUP PRED POROKO

Poskusni makeup je priložnost, da mi zaupate vaše želje ter pričakovanja za poročni makeup. Takrat si vzameva čas, da v miru preizkusiva primerno intenzivnost make up-a, izbereva barvo šminke, mogoče preizkusiva umetne trepalnice. Na dan poroke se bom tako lažje držala vaših želja, vi pa boste točno vedeli, kaj lahko pričakujete. Poleg tega je koža na obrazu včasih lahko zelo občutljiva, poskusni makeup pa je priložnost, da preizkusiva, če vam kozmetika in ličila, ki jih uporabljam pri svojem delu, odgovarjajo. Na ta način se izognete morebitni srbečici ali pekočim očem na dan poroke.

Poskusni makeup pred poroko.

Cena za poskusni makeup pred poroko je 50 eur.

MAKEUP GOSTOV NA POROKI

Poleg neveste si na dan poroke velikokrat zaželijo profesionalnega ličenja tudi nevestina ali ženinova priča, mama, sestre in prijateljice. Vabljeni k ogledu ponudbe Makeup za posebne priložnosti. V kolikor se bosta poleg neveste za makeup odločili še vsaj dve osebi, dobite popust.

IZBRANA LIČILA ZA MINI POPRAVKE

Na vašo željo lahko sestavim paketek izbranih ličil, s katerimi boste na poročni dan poskrbeli za mini popravke in jih z veseljem uporabljali še dolgo zatem.